frnlen

Verpakkingen

A- A A+

Bij normale weersomstandigheden strekt de conditioneringperiode zich uit van oktober tot juni.

VerpakkingHet conditioneren gebeurt in 4 fasen:

1. Het verwijderen van de stelen

Dit gebeurt gelijktijdig op verschillende afstaarters, volgens de grootte van de goederen.
 
2. Sorteren naar maat

Wij kunnen 5 groottes aanbieden:

  • 35-50 mm
  • 40-60 mm
  • 50-70 mm
  • 60-80 mm
  • 70 et + mm


Dankzij een krachtige sorteermachine kunnen wij eender welke andere grootte die door de klant wordt gevraagd, aanbieden.

 
3. Inspectie

Na het sorteren, en net voor het opzakken, wordt elke bestelling gecontroleerd en worden alle onder- en bovenmaatse uien manueel verwijderd.
 

4. Opzakken

Met een uiterst nauwkeurig weegtoestel kan het exacte gewicht worden bepaald. De uien worden verpakt in netzakken van 500 gr, 1 kg, 2 kg, 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg en 25 kg.
Deze zakken worden meestal op pallets van 1200 kg of 1250 kg geplaatst. Verzending gebeurt gewoonlijk per vrachtwagen.

Contacteer-ons

  • Floreffe Légumes
    Straat Oscar Gubin, 1
    B- 5150 Floriffoux


  • Tel.: +32(0)81/44.53.15
    Fax: +32(0)81/45.06.26

    Gsm: +32(0)476/92.61.15
    N° BTW: BE0466.977.79